Huisbezoek door woonadviseur

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek over uw woonsituatie of heeft u hulp nodig bij het invullen van de Gelderse Huistest? Geen probleem. U kunt dan een gratis huisbezoek door een vrijwillige woonadviseur aanvragen. Deze vrijwillige woonadviseurs hebben een speciale training gevolgd zodat zij u zo goed mogelijk kunnen informeren over de mogelijkheden in uw woning, helemaal afgestemd op uw behoeften en wensen.

In overleg met u wordt een datum afgesproken voor het huisbezoek. De woonadviseur kan samen met u op die dag uw woning doorlopen. En u desgewenst helpen bij het invullen van de Gelderse Huistest.

De test levert binnen enkele weken een persoonlijk woonadvies op. De woonadviseur kan u ook precies vertellen waar u terecht kunt met vragen over dit advies of de uitvoering van oplossingen.

Heeft u interesse in een huisbezoek? Neemt u dan contact op met het Informatiepunt Mijn Thuis in Oude IJsselstreek via telefoonnummer 0315 292 292 of per email via info@mijnthuisinoude-ijsselstreek.nl. Dan komt er een woonadviseur bij u langs.

Mijn situatie

Slimme oplossingen

Kosten

Hulp bij aanpassen