Mijn situatie

Er is tegenwoordig van alles mogelijk in huis om comfortabel en veilig te wonen, vaak meer dan u denkt. Van slimme handigheidjes tot meer ingrijpende veranderingen. Voor direct extra gemak, maar ook om voorbereid te zijn op de toekomst. De vraag is wat is uw situatie?

Het kan zijn dat u nu te kampen heeft met een specifieke aandoening, waardoor u in huis tegen bepaalde problemen aanloopt. Het kan ook zijn dat u zich breed wilt oriënteren om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om uw huis extra comfortabel en veilig te maken.

Slimme oplossingen voor problemen van nu

Zien en Horen
Heeft u te maken met een verminderd gezichtsvermogen? Hebben uw ogen meer tijd nodig om te wennen aan een overgang van licht naar donker of andersom? Voelt u zich ’s avonds onzeker en doet u liever de deur niet meer open? Of heeft u moeite met het horen van de deurbel? Lees dan deze 10 tips voor veilig en comfortabel wonen!

Evenwicht en bewegen
Heeft u soms behoefte aan wat extra houvast in huis? Voelt u zich onzeker op de trap? Heeft u moeite met bukken? Of heeft u te maken met krachtverlies in uw handen? Lees dan deze 10 tips voor veilig en comfortabel wonen!

Vergeetachtigheid
Bent u geregeld vergeten waar u iets heeft neergelegd? Of heeft u te maken met oriëntatieproblemen in huis? Voelt u zich hierdoor onzeker over uw thuissituatie? Lees dan deze 10 tips voor veilig en comfortabel wonen!

Oplossingen voor slimme vooruitdenkers
Wilt u weten wat er allemaal in uw woning mogelijk is om nog comfortabeler en veiliger te wonen. Lees dan deze slimme oplossingen.

Mijn situatie

Slimme oplossingen

Kosten

Hulp bij aanpassen